Nieuws

Nieuwe behandeling bij Beautysalon Amaryllis Bindweefselmassage voor het gezicht en decollete.

Het gaat u steeds meer opvallen en u begint zich eraan te storen. Rond de ogen ontstaan  fijne lijntjes en rimpels. Ook naast de mond wordt de huid slapper. Kijk eens die mooie foto van 10 Jaar geleden. Uw huid had meer veerkracht, was voller, glanzend en egaal. Tja, de huid waar je op je 30e mee wakker wordt, daar moet je het op je 40e de hele dag mee doen. Gelukkig bestaat er een zeer effectieve aanpak, de bindweefselmassage, voor een zichtbaar jongere huid. 

Een mooi vol gezicht

Het bindweefsel is de huidlaag tussen de opperhuid (onze buitenkant) en de spieren. Bindweefsel bestaat uit 3 soorten vezels die als vlechtwerk ineen verbonden zijn. Collagene vezels bepalen de stevigheid, elastine vezels de elasticiteit en reticuline vezels houden het geheel mooi bijeen. Hiertussen bevind zich een geleiachtige tussenstof die een mooi huidvolume geeft, zoals bij een mooi vol kindergezicht.

Hoe ontstaat huidverslapping en rimpels?

De kwaliteit van het bindweefsel neemt af rond ons 30e levensjaar. Voor het gemak neem ik als voorbeeld postbode elastieken. Wanneer deze nieuw zijn (jonge huidvezels) zit hier veel veerkracht en stevigheid in. Rek het elastiek uit en er is geen rimpeltje of scheurtje zichtbaar. Oudere elastieken zijn slapper en bij uitrekking zien we kleine barstjes ontstaan. Zo is het ook met de vezels (elastieken) in de huid. Wanneer we ouder worden neemt de aanmaak van collageen en elastine af. Hierdoor wordt de huid slapper, lijntjes en rimpels ontstaan. Ook de aanmaak van de geleiachtige tussenstof (die o.a. het huidvolume bepaald) wordt minder, waardoor de huid in kan vallen. Een slappe huid, geeft een vermoeide uitstraling. Bindweefselmassage geeft de huid meer power!

Een jongere huid

Kan dat? Jazeker. Hiervoor gaan we de cellen (fibroblasten) die de vezels op jonge leeftijd actief aanmaken weer activeren. Door deze cellen wakker te schudden en ze aan het werk te zetten, zorgen deze cellen ervoor dat er in nieuwe vezels (elastieken) aangemaakt worden. Door met beautysupplementen de juiste bouwstoffen en energie aan de huid te geven, worden deze vezels vernieuwd. Zo zetten we de rem op huidveroudering en krijgt de huid zichtbaar meer veerkracht en volume. De futloze en grauwe uitstraling verminderd, de huid krijgt meer huidglans en wordt stralend.

Wat is bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve massage met knedende technieken. Deze speciale techniek verbeterd, verstevigd, egaliseert en verjongd die de huid op een natuurlijke manier. Het voelt stevig aan maar blijft aangenaam. Tijdens de massage voelt u direct de werking van de huid. Het mooie is dat ieder rimpeltje, lijntje of verslapping aangepakt wordt. Voor het beste resultaat wordt de intensiteit en techniek per zone aangepast. Bij bindweefselmassage in kuurverband of in combinatie met Dermapeel behandelingen worden lijntjes en rimpels zichtbaar minder.

Eigen ervaring

Ik weet nog goed dat ik rond mijn 40e de eerste bindweefselmassage onderging. Toen ik de volgende dag in de spiegel keek dacht ik: ”Wow, het lijkt wel of ik op vakantie ben geweest, zo stralend en glanzend”. Bindweefselmassage is een ware oppepper voor de huid op elke leeftijd. Je kunt niet jong genoeg beginnen om huidveroudering af te remmen.

Wat doet bindweefselmassage verder?

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Verstevigd en verjongd de huid
  • Verbetert hydratatie van een droge huid
  • Verminderd vlekjes
  • Stimuleert doorbloeding voor een gezonde huidskleur
  • Verfijnt huidstructuur
  • Verbetert een doffe teint in gezonde huidglans
  • Geeft algehele huidverbetering en huidverjonging

 

Nieuwsgierig geworden? En u wilt u een natuurlijke mooie huid met minder rimpels, een gezonde huidglans en veerkracht? Neem even contact op voor een kosteloos huidconsult of meer informatie. Mail info@beautysalonamaryllis.nl of bel 06-20775020