Ontspanningsmassages

Steeds meer wordt massage tegenwoordig als een zeer heilzame behandelmethode ervaren. Er zijn vele soorten massages bekend, maar in onze stressvolle maatschappij van tegenwoordig is vooral de ontspanningsmassage zeer effectief en dus aan te raden.
Een goede ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een goede ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Op het geestelijk vlak wordt vooral stress verminderd en worden spanningen in nek, rug en schouders minder. Ook spanningshoofdpijn kan door massage verholpen worden. Ook mensen die langdurig in een zelfde houding aan een bureau werken, hebben baat bij een ontspanningsmassage.

Een ontspannende massage maakt vast zittende spieren weer lekker los en voorkomt vaak migraine en spanningshoofdpijnen.
Voor het behoud van een goede gezondheid verdient het aanbeveling je regelmatig te laten masseren. Zowel mannen als vrouwen hebben bijzonder veel baat bij de ontspanningsmassages.

Hotstonemassage:
Een hotstone massage is heerlijk om te ondergaan. Deze massagetechniek bestaat al duizenden jaren waarbij gebruik gemaakt werd van warme stenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Het geeft een combinatie van warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromatische oliën. Deze massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar: de huid is extreem zacht, de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd.

Spa Senses:
Spa Senses is een massage/ritueel waar de kracht van het thermale water tesamen met de kracht van edelstenen het lichaam doet verzinken in een nieuwe dimensie. Het resultaat is een zijdezachte, stralende en fluweelachtige huid.

Ontdek nu ook de unieke SPA SENSES behandelingen van Skeyndor en beleef deze geweldige Wellness ervaring.   

De SPA SENSES van Skeyndor is een prachtige combinatie van de hoogstaande westerse wetenschap en oosterse wijsheid met als doel zowel het lichaam als ook de geest te behandelen en in balans te brengen.
 De rituelen van de SPA SENSES programma’s zijn er om de  negatieve energie en accumulerende gespannenheid te verwijderen, de vitaliteit van het lichaam te herstellen, de huid te stimuleren en het zich bewust worden van het nieuwe inwendige welzijn.

 Het SPA SENSES programma van Skeyndor bestaat uit zes  verschillende soorten behandelingen.   

GEM – THERMAL BEHANDELINGEN; de vernieuwde kracht van het water en de mineralen

  • Anti-vermoeidheid Programma
    saffier vitaliteit programma                                                                          

ORIENTAL SENSES BEHANDELING; gebaseerd op de Ayurveda, de mens is het Lichaam, de Geest en de Ziel 

  • Energizing Oppep Programma

  BOTANICAL SPICE BEHANDELINGEN; de energie van de natuur zit verborgen in de ziel van de planten 

  • Detox Ontgiftend Programma 
  • Relax Circulatie Programma
  • De-Stress Ontspanning Programma           

Zie voor prijzen onze prijslijst op de website!