Diverse behandelingen

Standaard gezichtsbehandelingen
(zie prijslijst)

Dermapeel en Urban White

DERMA PEEL (micro dermabrasiebehandeling)
Huidverbeteringsbehandeling voor Gezicht, hals en decolleté!
Huidverbeteringsprogramma van minimaal 3 behandelingen. Afhankelijk van de huid kan een extra behandeling noodzakelijk zijn.

Dermapeel Anti Aging de peeling of peeling techniek elimineert de verschillende cellagen welke de regeneratie van de huid begunstigen en de celvernieuwing versnellen.
Peeling bevat een methode of procedure toegepast op de cel renovatie in de hoornlaag, voordoeleinden die een indirect effect hebben op de diepere huidlagen.
Afhankelijk van de intensiteit en de gebruikte methode, is het mogelijk de huid te exfoliëren (dode huidcellen te verwijderen van de hoornlaag).
Derma Peel is een cosmeceutische behandeling ontwikkeld om een diepgaande, intense peeling te bieden vergelijkbaar met de peeling behandelingen uitgevoerd in de medische instituten.
Derma peel is bedoeld voor het behandelen van vroegtijdige veroudering, huid met onzuiverheden, acné littekens en fijne expressie rimpels. Het laat de huid meer stralen.

Voor de 1e keer in de Europese professionele cosmetica: Derma Peel combineert 5 peeling technieken in een en dezelfde sessie:
Fysieke peeling
Micro dermobrasie (apparatuur)
Chemische exfoliatie met zuren
Enzematische peeling
Biologische lysing

Dermapeel Urban White maakt deel uit van een nieuwe generatie van huid verhelderende behandelingen welke direct in de kern van de pigment producerende cellen werkt doormiddel van de biologische depigmenterende bestanddelen.
Deze innovatieve bestanddelen kunnen het gedrag van de melanine producerende cellen herprogrammeren, door vermindering van zowel de basale en geïnduceerde activiteit.
De werking is erop gericht om de activiteit van melanocyten (pigment-producerende cellen)te verminderen .
Het is een innovatieve strategie voor het depigmenteren van huid onzuiverheden veroorzaakt door zon en veroudering (geïnduceerde pigmentatie) en om de natuurlijke teint te verhelderen van de donkere huid (genetische of constitutieve pigmentatie)
In tegenstelling tot traditionele huidverhelderende stoffen, zijn de biologische depigmenterende bestanddelen niet-cytotoxisch of fotosensibilerend en zijn ideaal voor de behandeling van gevoelige of onrustige huid.

Pedicure:

Wanneer krijgen je voeten aandacht?
Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt?
Met een goede, regelmatige verzorging van je voeten zijn dezeProblemen te voorkomen. Wij kunnen je daarbij helpen.

Voor wie?
Man of vrouw, jong of oud:
iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of je nu veel zit, staat of loopt.  Realiseer je je wel eens dat het hele gewicht van
het lichaam vaak op de voeten neerkomt? En wist je dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen?
Daardoor kunnen weer knie-, heup-, rug- of nekklachten ontstaan.

De werkwijze:
Voor een optimale hygiëne worden de voeten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit het weghalen van eelt of likdoorns,
het op de juiste manier knippen en verzorgen van de zijkanten van de nagels en het polijsten van de nagelplaat. Met behulp van apparatuur
word je snel en vrijwel pijnloos geholpen.
Thuisbezoek is ook mogelijk.

Diabetes en voeten

Voetverzorging bij diabetespatiënten vereist extra zorg. Regelmatige controle (en indien nodig behandeling) door de pedicure bij diabetespatiënten kan ernstige gevolgen voorkomen.
De voeten van diabetespatiënten zijn vaak extra kwetsbaar omdat:

de bloedsomloop in benen en voeten kan verminderen
het gevoel in de voeten kan verminderen of uitvallen
de voeten van stand kunnen veranderen.

Het is raadzaam om enkele malen per jaar, ook als er geen voetklachten zijn, naar een professionele voetverzorger / pedicure aangesloten bij ProVoet met de aantekening ‘Diabetische Voet” te gaan.
Het voorkomen van voetproblemen is namelijk één van de belangrijkste taken van de pedicure.
Naast de voetbehandeling, geeft de pedicure adviezen over de verzorging van de voeten en de keuze van schoenen.
Tevens kan de pedicure u adviserend doorverwijzen naar de huisarts, specialist of podotherapeut.

Reuma en voeten
Mensen met een reumatische aandoening hebben vaak last van hun voeten.

Pijn staat daarbij voorop en is meestal de belangrijkste klacht.
Daarnaast zijn vermoeidheid, brandende voeten, niet goed kunnen lopen (stijfheid) en zwelling(en) de belangrijkste klachten.

Aangezien er meer dan 200 reumatische aandoeningen bekend zijn, is de ‘reumatische voet’ eigenlijk geen goede term.
Beter is te spreken van een ‘reuma patiënt met voetklachten’.

Aangezien mensen met reuma niet alleen last krijgen van de voeten, maar vaak ook van de handen, wordt de voetverzorging soms een probleem.

Mensen die niet meer hun eigen nagels kunnen knippen en hun voeten niet meer goed kunnen verzorgen, kunnen dit het beste laten doen door een pedicure, bij voorkeur door een professional met een ProVoet-certificaat.
Staan de klachten meer voorop, dan dient de huisarts of reumatoloog een verwijzing voor de podotherapeut uit te schrijven. Deze professional kan dan bekijken welke aanpassingen er nodig zijn om de patiënt met zo min mogelijk klachten te laten lopen.

Manicure:
Onze handen zijn dikwijls ons visitekaartje, in het bijzonder bij mensen die dagelijks in hun professionele bezigheden met mensen in contact komen.

Toch wordt er aan onze handverzorging onterecht minder aandacht geschonken. Daarom bieden wij niet enkel nagelverzorging aan maar gaan wij een stapje verder en raden wij een paraffinehandverzorging zeker aan.

Ook voor een manicurebehandeling is thuisbezoek mogelijk

Wij zijn aangesloten bij ProCert Kwaliteitsregister Pedicures