Skeyndor

Skeyndor is vertegenwoordigd in 23 landen wereldwijd; belangrijkste groeimarkten zijn Amerika en Azië.
Onder het motto ‘kwaliteit maakt het verschil’ hecht Skeyndor grote waarde aan voort-durende product-ontwikkeling en verbetering. Vaak wordt hierbij nauw samengewerkt met de universiteit van Barcelona, zoals bij het onderzoek naar nieuwe werkstoffen en texturen. Of, zoals recentelijk, naar de combinatie van textielvezels en cosmetica om een snellere verbetering van de huidconditie mogelijk te maken.

Het assortiment van Skeyndor is bijzonder uitgebreid. De belangrijkste productgroepen zijn gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, huid-verzorging voor mannen en zonne-producten. Voor vrijwel alle huidverzorgings-producten zijn ook salonbehandelingen ontwikkeld. Alle producten van Skeyndor zijn onderling te combineren. Dit maakt een enorm scala aan toepassingen en behandelingen mogelijk. Skeyndor heeft een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor het gezicht en lichaam. De producten zijn goed onderling te combineren waardoor het mogelijk is doeltreffende behandelingen op maat te geven.

Producten van Skeyndor zijn dierproefvrij en dermatologisch getest. Het Skeyndor-programma voor gezichtsverzorging is zeer omvangrijk en divers. De Essential Line, met werkstoffen uit planten en kruiden, omvat alles wat de hedendaagse vrouwnodig heeft: cleansers, tonics, crèmes, scrubs, peelings en maskers – allemaal in meerdere varianten voor de verschillende huidtypen. De Ecolia-lijn is speciaal voor de zeer gevoelige en allergische huid en Natural Defence is een uitgebreid anti-aging programma.

Capsules Skeyndor:
Skeyndor doet al 45 jaar onderzoek op het gebied van esthetiek, loopt voorop op het gebied van schoonheidsbehandelingen en levert professionele schoonheidsproducten.

Skeyndor Ssuplements is een stap voorwaarts in onderzoek en ontwikkeling in oplossingen voor niet-esthetische effecten en dragen bij aan het verkrijgen van een nog efficiëntere behandeling. Het betreft een eenvoudig toepasbare formule waarmee esthetische protocollen en behandelingen van binnenuit ondersteund kunnen worden.

Skeyndor Suplements is een Nutricosmetics lijn gecreëerd door voedingsdeskundigen in samenwerking met schoonheidsspecialisten met als doel de resultaten van de traditionele cosmetica en de behandelingen te vergroten.
De basis formule van het Skeyndor Ssuplements productengamma bevat een multimineralen & vitaminecomplex dat voorziet in de dagelijkse behoefte van deze belangrijke stoffen voor de gezondheid en schoonheid van de huid.

Supplementen

Momenteel is er een toenemende behoefte aan een gezonde, evenwichtige voeding. De huid is een eerlijke afspiegeling van onze eetgewoonten en heeft vaak te leiden onder onze haastige en ongeordende levensstijl wat het dikwijls lastig maakt om een uitgebalanceerd dieet samen te stellen 

5 redenen om voedingssupplementen te gebruiken:
• Moderne voedingsmiddelen bevatten niet de dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen als traditionele.
• Vanaf een bepaalde leeftijd neemt de productie van bepaalde stoffen in het lichaam drastisch af, zodat extra suppletie nodig is.
• Gebrek aan een gevarieerd voedselpatroon
• Het ongecontroleerde gebruik van een caloriearm dieet om gewicht te verliezen geeft gewoonlijk aanleiding tot onbedoelde nutrionele tekorten.
• Het stadse leven (vervuiling, stress, roken,…) versnelt de celoxidatie die tot voortijdige ouderdomsverschijnselen leidt. 

Ook het schoonheidsspecialistenmerk Skeyndor komt met suppletie, de Skeyndor Supplements. Aanvullende multimineralen en vitaminen voor gezondheid en schoonheid. De basis van elk product bestaat in ieder geval uit vitamine a (100% adh), vitamine c (100% adh), vitamine e (100% adh), selenium (100% adh) en zink (100% adh). Dan is er een onderverdeling naar Age Care tegen veroudering, gevoelige huid met Sensitive Care, Urban White tegen pigmentvlekken en Anti-fatigue tegen vermoeide huid (wallen), Clear Balance bij de vette huid, Perfect Silhouette bij cellulite, Flat abdomen om spijsvertering te bevorderen en Top Sun bij uv-bescherming. De prijzen van de pillen varieren van 45 euro voor anti-aging care tot 19 euro voor zonbescherming. Alle verpakkingen zijn maandverpakkingen.

(hieronder een korte impressie van het assortiment van Skeyndor. Klik op een product om de foto te vergroten)