vervolg Amaryllis

Schoonheidssalon Amaryllis te Raalte is gevestigd aan de Hogebroekweg 11 te Raalte en  specialist in huidverzorging en – verbetering. We kunnen aan bijna al uw wensen voldoen. zoals: ontharen, pedicure, (diabetisch- en reumatische voet) manicure en diverse massages.

Of u komt voor een gehele gezichtsbehandeling of voor een kleinigheidje we nemen ruimschoots de tijd om naar uw persoonlijke wensen te luisteren en u het juiste advies te geven.

Doordat we steeds diverse bijscholingen volgen kunt u er zeker van zijn dat we steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Onze specialismen zijn gezichts- en huidverbeterende behandelingen, pedicure (inclusief diabetisch en reuma), manicure, massages en visagie.

Als schoonheidsspecialistes worden we regelmatig geconfronteerd met cliënten met huidproblemen en natuurlijk willen we u dan een zo goed mogelijk advies geven. Door de scholingen zijn we in staat vele huidproblemen te herkennen. We weten wanneer we een huidprobleem wel en niet mogen behandelen. Soms sturen we u door naar een huisarts of een dermatoloog.