Permanente make-up

Sandra Wolfkamp

PMU is natuurlijk ideaal en nagenoeg geschikt voor iedereen! Want wie wil er niet in alle omstandigheden verzorgt uit zien? Zwemmen of sporten mét wenkbrauwen en elke dag tijd besparen s’morgens! Of wanneer u (allergisch) reageert op normale make up is PMU of MB zeker ideaal! 

Wat is PMU & MB?

Met PMU wordt Permanente Make Up bedoelt en met MB; Micro Blading. Bij Permanente Make Up (PMU) of Micro Blading (MB) wordt een pigment vlak onder de opperhuid ingebracht. Dit gebeurt met steriele naald(en) die of in een Micro Blading pen en/of in de pigmenteermachine worden geplaatst. Afhankelijk van het gewenste resultaat wordt er of met de Micro Blading pen en/of met de machine gewerkt. 

 Risico’s & uw gezondheid

Het zetten van permanente make-up brengt risico’s met zich mee, het is immers een huid-doorborende behandeling. Zorg dat u altijd kiest voor een GGD goed gekeurde studio.

Nazorg PMU

Een PMU is vergelijkbaar met een soort schaafwondje. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en daardoor littekenweefsel veroorzaken. Zo kan een verkeerde nazorg tot een minder mooie PMU leiden.

 

Geweldige wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen maken het gezicht, maken de ogen sprekender en geven uw de juiste mimiek. Heeft u van nature niet de perfecte wenkbrauwen? Geen probleem! Met verschillende PMU technieken kunnen we die mooie wenkbrauwen creëren. Tijdens het intake gesprek bespreken we uw wensen en welke kleur en techniek daar het beste op aan sluit

 Sprekende ogen

Eyeliner pigmentatie geeft uw ogen net dat extraatje wat u zoekt! U kunt kiezen voor een smalle subtiele eyeliner of juist een volle duidelijke eyeliner. Met eyelinerpigmentaties kunnen we een strakke lijn  of juist een potloodeffect creëren.