Permanente make-up

Ervaar de beste PMU behandeling bij Amaryllis

Wat leuk dat u interesse hebt in PMU behandelingen.  

In salon Amaryllis krijgt u een gespecialiseerde PMU behandeling van uw wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Ook voor de Medische pigmentatie: tepelhof(areola) of litteken camouflage kunt u bij mij een afspraak maken.  

Mijn naam is Tanja van der Meer. Ik woon in Hengelo, getrouwd en gelukkige mama van twee dochters. De afgelopen 20 jaar heb ik medische ervaring opgebouwd als verpleegkundige, preventie tandartsassistente en schoonheidsspecialiste met een specialisatie in Permanente Make-up en medische pigmentatie. Op dit moment ben ik 3e jaars student aan de Hogeschool Utrecht voor Huidtherapeut.  

Permanente make-up is al jaren mijn grote passie. Als schoonheidsspecialiste en tandartsassistente werk je in het gezicht en zie je “letterlijk” alles, ook die zwarte en paarse wenkbrauwen. Ik hou van tekenen en schilderen, en dacht: “Dit zou toch beter moeten kunnen.” Zo begon ik in 2012 om mij te specialiseren in Permanente make-up. 

Kleur en vorm zijn de belangrijkste punten voor mij bij PMU. Het is mijn missie om dit perfect te maken en mijn klant te laten stralen. Goed gevormde wenkbrauwen met een bijpassende kleur ondersteunen de schoonheid van uw gezicht en geven u een verzorgde uitstraling. 

Heeft u ergens een litteken dat u stoort? Of het nu is om medische of cosmetische redenen we kunnen altijd overleggen of we een verbetering kunnen realiseren. 

Ik beschik over een vergunning van de GGD (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) voor het veilig plaatsen van permanente make-up volgens de normen van de GGD. U vindt Salon Tata en meer informatie over PMU op deze site van de Nederlandse overheid. 

https://veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio

Met veel plezier en ambitie sta ik voor u klaar in salon Amaryllis bij Sandra.   

Wilt u een afspraak maken, neem contact op met Sandra.

Onderstaand voorbeelden van PMU