Permanente makeup, micropigmentatie en natural micro blading

Permanente makeup, micropigmentatie en natural micro blading

Permanente makeup

Permanente make-up (PMU)  kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. PMU blijft gemiddeld één tot drie jaar mooi, afhankelijk van uw huidtype en levensstijl, en soms wel tot vijf jaar !
Vaak is het mooist als u elke 1 à 2 jaar een opfrisbehandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagd.  Er zijn veel verschillende technieken en mogelijkheden op gebied van PMU ook komen er steeds nieuwe technieken bij, laat u goed informeren en controleer altijd de GGD keuring.
Bent u geïnteresseerd in permanente make-up maar weet u niet goed wat u kan verwachten? Plan een gratis en geheel  vrijblijvend intake gesprek in om de mogelijkheden te bespreken!

Micropigmentatie

Voor een mooie lipcontour bestaan er met permanente make-up veel mogelijkheden. Een lipcontour die ongelijk is kan vaak weer gelijk gemaakt worden met een zachte schaduw die overloopt in nagenoeg uw eigen lipkleur. Ook pigmentverlies kunnen we corrigeren of de volledige lippen in een ander tintje kleuren met een full lips pigmentatie.

LIPLIJN-PIGMENTATIE € 315,-
FULLLIPS-PIGMENTATIE  € 425,-

Natural micro blading € 295,-

Bij deze manier van pigmenteren wordt een manuele pen gebruikt die bestaat uit ultrafijne, steriele naaldjes achter elkaar op een rij geplaatst. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Met Natural Micro Blading breng je pigment onder de huid aan met een soort van glijdende, vegende beweging. Hierdoor ontstaan flinterdunne krasjes in uw huid, waarin de pigment achterblijft. Het verschil met PMU; Micro Blading geeft nog fijnere haartjes voor een nog natuurlijker effect en blijft 12- 18 maanden mooi. PMU geeft een iets voller haartje en blijft vaak 12 -24 maanden mooi. Beide technieken zijn mogelijk en worden besproken tijdens het intake gesprek.


Locatie

Afspraak maken

  • 06-20775020
  • info@beautysalonamaryllis.nl