Skeyndor is vertegenwoordigd in 23 landen wereldwijd; belangrijkste groeimarkten zijn Amerika en Azië.
Onder het motto ‘kwaliteit maakt het verschil’ hecht Skeyndor grote waarde aan voort-durende product-ontwikkeling en verbetering. Vaak wordt hierbij nauw samengewerkt met de universiteit van Barcelona, zoals bij het onderzoek naar nieuwe werkstoffen en texturen. Of, zoals recentelijk, naar de combinatie van textielvezels en cosmetica om een snellere verbetering van de huidconditie mogelijk te maken.

Het assortiment van Skeyndor is bijzonder uitgebreid. De belangrijkste productgroepen zijn gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, huid-verzorging voor mannen en zonne-producten. Voor vrijwel alle huidverzorgings-producten zijn ook salonbehandelingen ontwikkeld. Alle producten van Skeyndor zijn onderling te combineren. Dit maakt een enorm scala aan toepassingen en behandelingen mogelijk. Skeyndor heeft een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor het gezicht en lichaam. De producten zijn goed onderling te combineren waardoor het mogelijk is doeltreffende behandelingen op maat te geven.

Producten van Skeyndor zijn dierproefvrij en dermatologisch getest. Het Skeyndor-programma voor gezichtsverzorging is zeer omvangrijk en divers. De Essential Line, met werkstoffen uit planten en kruiden, omvat alles wat de hedendaagse vrouwnodig heeft: cleansers, tonics, crèmes, scrubs, peelings en maskers – allemaal in meerdere varianten voor de verschillende huidtypen. De Ecolia-lijn is speciaal voor de zeer gevoelige en allergische huid en Natural Defence is een uitgebreid anti-aging programma.

 

            

Locatie

Afspraak maken

  • 06-20775020
  • info@beautysalonamaryllis.nl